Hacıabdullah Şehit Doğan Demir Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ufku geniş Vatanına, milletine kültürüne bağlı geleceğin çağdaş bireylerini yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onlara bu ortamı hazırlamak öğretmen kalitesini artırmak

Başarılar: Okulumuz açıldığı 1985 ten bu yana şuanda birçok meslek dalında görev yapan (hakim, savcı, mühendis, iş adamı, öğretim elemanı, öğretmen, hemşire vs.) onlarca insan yetiştirmiştir. Ayrıca her yıl Türkiye´nin önemli liselerine öğrenci göndermeye devam etmektedir.

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03882772009

WEB - https://sehitdogandemir.meb.k12.tr

Adres - Hacıabdullah Kasabası /NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Hacıabdullah Kasabası Niğde’nin kuzeyinde yer alır.Üç tarafı Melendiz dağları ile çevrilidir.Murtaza Köyü, Bağlama Kasabası,Hasaköy,Yıldıztepe Kasabası Çınarlı Köyü komşu yerleşim yerleridir. Kasaba güzel ve görkemli bir yamaçta yer alır. Yerleşimi, görünümü, bağ ve bahçeleriyle göz zevkine hitap eder. Hacıabdullah Kasabası nüfusu son sayıma göre 3000 olup İstanbul ve Bursa gibi illere devamlı göç vermektedir.

Adres - Hacıabdullah Kasabası /NİĞDE

Ulaşım Öğretmenlerimiz Niğde merkeze servisle taşınmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Niğde 36 km